Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Van de redactie

We zijn nog maar net bezig, maar het bezoek aan Rust.nl groeit gestaag en steeds meer mensen geven in hun enthousiasme leuke en goede suggesties voor de site. Opvallend voor hoeveel mensen ‘innerlijke rust vinden’ zo actueel en relevant is. Mensen in alle soorten, maten, kleuren en ieder met geheel eigen ideeën, behoeften en voorkeuren. Allemaal op zoek naar een soort ‘persoonlijke waarheid’, als ik het zo kan noemen.

We zijn ook in gesprek met mensen die een redactionele bijdrage willen leveren aan Rust.nl. Experts, bijvoorbeeld op het gebied van meditatie, coaching, yoga, mindfulness en spiritualiteit, die hun kennis en inzicht willen delen met jou, de bezoeker van deze site. Om je verder te helpen op de weg naar rust.

Vanmiddag had ik een heel leuk gesprek met Freek Jordans, de initiatiefnemer van Jordans Coaching en Training. Hij onderscheidt zich van andere coaches door zijn gebruik van de natuur als metafoor. Dat idee trekt hij door naar de alledaagse werkelijkheid door zoveel mogelijk in de open natuur – bijvoorbeeld het bos – zijn coaching-sessies te doen. Overigens zonder dat het ‘wazig’ wordt. Freek is vooral van het hier en nu, met gevoel voor humor. We zien uit naar de bijdrage die Freek binnenkort zal leveren. Nog deze week zal de rubriek ’13 vragen aan…’ openen met Freek als gast.

Ben jij ook een expert op het gebied van ‘rust vinden’? Wil je jouw visie op meditatie, mindfulness of boeddhisme als middel om rust te vinden delen met de bezoekers van deze site? Laat het ons weten via info@rust.nl.

En oh ja, uiteraard zijn alle suggesties voor het zo waardevol mogelijk maken van Rust.nl welkom!

Groet,

Hans

Comments are closed.