Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Ontdekkingsreis naar rust bij het Betere BoerenBed
Categories: rust, stress, vakantie

[ad]

Veel van de bezoekers van Rust.nl tonen interesse in het Betere BoerenBed, een bijzondere vakantiebestemming in Nederland. En dat is een aanleiding om eens te praten over dit fenomeen met mensen die er geweest zijn, en er eens wat meer over te vertellen. Voor velen is het een ontdekkingsreis naar rust…

Stap een andere tijd binnen
De meest bijzondere vakantie prijkt er op de homepage van de website van Het Betere BoerenBed. En inderdaad, op de kiekjes zien we oer-hollandse taferelen die herinneren aan vroegere tijden. Een avontuurlijke plek waar je met de kinderen heen kunt. Weg uit de stad, weg van het werk. Terug in de tijd. Naar ‘het eerlijke landleven van toen’. Een goede bestemming voor wie bewust zoekt naar kwaliteit en kleinschaligheid. In de comfortabele BoerenBed-tent staan beleving en ervaring voorop. Opnieuw ontdekken wat rust is.

Een goede plek om tot rust te komen?
Bij het Betere BoerenBed vind je geen televisie, computer of telefoon. Tenzij je zo afhankelijk bent van je mobieltje dat je ‘m zelfs meeneemt ‘die andere tijd in’. De meeste dagelijkse gemakken van vandaag-de-dag ontbreken. Zo word je uit je dagelijkse gewoontes en sleur weggetrokken. Weg van de dagelijkse stress en hectiek. Back to the roots. Koken? Ja, dat kan, maar wel op een authentieke houtkachel. Geen gas, geen elektriciteit. Kortom, aan de slag! En dat betekent: de gedachten verzetten en mentaal tot rust komen. Even naar een andere versnelling en in een ander tempo leven. Geldt dat ook voor de kinderen?

Avontuur voor de kinderen
Het Betere BoerenBed is een uitstekende plek om samen met de kinderen tot rust te komen. Zo’n oude boerderij met veel beesten, een hooiberg en veel land eromheen spreekt tot de verbeelding. Ze kunnen er – dagen lang – veilig spelen, en daar zijn de ouders dan ook weer blij mee.

‘s Avonds
In de avond kun je niet anders dan elkaar heerlijk verhalen vertellen bij het haardvuur. Nippend aan een kruidenthee of wijntje. Of lekker je gedachten de vrije loop laten terwijl je staart naar de sterrenhemel. Even helemaal niets? Lekker vroeg slapen in de comfortabele bedden, want die zijn er. ‘Niet van dat gekluns zoals met camperen, maar net dat comfortabele element wat het toch tot een heerlijke vakantie maakt’, vertelt een enthousiaste ervaringsdeskundige. Dus is het Betere BoerenBed een goed manier om tot rust te komen? Ja, helemaal weg uit de waan van de dag met ’s nachts een stel tevreden slapende kinderen op bed. Een leuke ontdekkingsreis naar ‘de rust van toen’.

Kortom, op ondekkingsreis naar rust bij Het Betere BoerenBed….

[ad]

Comments are closed.