Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Win het nieuwe boek van Saron Petronilia en vind rust
Categories: mindfulness, rust

[ad]

Regelmatig lees je haar columns op Rust.nl. Over bewust leven, het roer in eigen hand nemen en innerlijke rust vinden. Maar Saron Petronilia schrijft meer. Namelijk ook boeken, en haar nieuwste – het Eigenwijze Vrouwenboek – is onlangs verschenen. Saron vertelt:

‘Het Eigen Wijze Vrouwenboek is een lekker leesbaar en sexy bladerboek voor vrouwen én mannen die de overgang niet lijdzaam willen ondergaan maar bewust willen beleven. Het is bedoeld voor mensen die graag het beste uit het leven halen, ook uit de laatste dertig jaar’.

Exclusief op Rust.nl maak je kans op een exemplaar van Het Eigenwijze Vrouwenboek van Saron Petronilia. We geven er maar liefst drie weg. Dat werkt alsvolgt:

Stuur voor 28 februari 2010 een mail naar prijsvraag@rust.nl met als subject ‘Ik wil het boek van Saron winnen’. In de mail schrijf je:
‘Ja, ik wil de nieuwsbrief van Rust.nl ontvangen’, je naam, leeftijd, geslacht en adres. Wie weet win jij het boek en maak je een nieuwe stap in het vinden van innerlijke rust. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden dan de prijsvraag en de nieuwsbrief van Rust.nl gebruikt.

Wil je Saron Petronilia’s Eigen Wijze Vrouwenboek gelijk hebben? Bestel het dan hier:

Het eigen wijze vrouwenboek
Het eigen wijze vrouwenboek
S. Petronilia & Petronilia, Saron

Meer lezen van de hand van Saron? Lees haar colums:
Volg je intuïtie
Bewust rust

Lees een exclusief interview met Rust.nl.

Voor meer informatie over Saron en haar werk ga naar www.levenenbewustzijn.nl.

Eigen Wijze Vrouwenboek
‘Het Eigen Wijze Vrouwenboek van Saron Petronilia is een lekker leesbaar en sexy bladerboek voor vrouwen én mannen die de overgang niet lijdzaam willen ondergaan maar bewust willen beleven. Het is bedoeld voor mensen die graag het beste uit het leven halen, ook uit de laatste dertig jaar’.

Het eigen wijze vrouwenboek
Het eigen wijze vrouwenboek
S. Petronilia & Petronilia, Saron

Comments are closed.