Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Geef je vrienden rust
Categories: rust, van de redactie

[ad]

Heb jij een vriend of vriendin waarvan je denkt ‘die kan best wat rust gebruiken’? Tips voor het vinden van innerlijke rust… Meditatie… Tips voor rustgevende muziek… Inspirerende columns… Boeken die hem of haar helpen om rust te vinden…

Rust delen met je vrienden

Rust delen met je vrienden

Dan hebben we een nieuwe functionaliteit op Rust.nl die jou helpen om je vriend of vriendin te helpen rust te vinden: de ‘share’-buttons op de pagina’s van deze site en bij de artikelen. Daarmee kun je heel gemakkelijk artikelen doormailen naar vrienden of delen via je bijvoorbeeld je Facebook-, Hyves- of LinkedIn-profielpagina.

Rust delen met vrienden

Rust delen met vrienden

Kortom: deel rust met je vrienden.

Eliza Was Here Eliza was here
Bijzondere wintervakanties met verblijf in authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl

m4n

Leave a Reply