Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Win ‘Geen tijd voor burnout’ van Frank Schaper en vind innerlijke rust
Categories: boeken, burn-out, rust, stress

[ad]

Prijsvraag ‘Geen tijd voor burnout’
Speciaal voor de lezers van Rust.nl verloten we een exemplaar van ‘Geen tijd voor burnout’ van Frank Schaper. Een boek over levensfasen, karakter en stress. Frank Schaper verklaart in ‘Geen tijd voor burnout’ waarom mensen tijdens het opbranden alle waarschuwingssignalen negeren. Hij legt de link tussen persoonlijkheid en burnout-risico. Schaper ziet een burnout als de dramatische afsluiting van een levensfase, na het te lang doorgaan met een bepaalde levensstrategie. Wil je het boek winnen? Meld je dan voor 30 april 2010 aan voor de nieuwsbrief van Rust.nl door een mail te sturen met het subject ‘Ik wil geen tijd voor burnout’ naar prijsvraag@rust.nl. Vermeld in het mailtje je naam, woonplaats, leeftijd, geslacht en ‘ja, ik wil de nieuwsbrief van Rust.nl ontvangen’.

Wil je niet wachten, maar het boek morgen in huis hebben? Dan kun je beter hier klikken:

[ad]

Comments are closed.