Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Rust door zuinig te zijn op je aura
Categories: mindfulness, rust

[ad]

Hee joh, je staat in mijn aura! – Saron Petronilia

Heb je dat ook weleens: zo’n ontmoeting waarbij de ander verkwikt de deur uitgaat en jou doodmoe achterlaat? Of erger: dat jij zit opgescheept met de energie van de ander en die maar niet kunt kwijtraken?

De moderne mens netwerkt. Ik ook. Dus laatst had ik een afspraak met een vrouw die ik eerder ontmoette op een netwerkbijeenkomst. Onze verdiepende kennismaking bleek, achteraf, nog het meeste weg te hebben van een wilde trip langs mijn zintuigen.

De koffie die ze schonk was ongelofelijk sterk: een regelrechte scud-aanval op mijn maagwand. Zelf geurde ze dat het een lieve lust was. Zoet, indringend. Ze had een hoge onnatuurlijke lach. En ze lachte veelvuldig, heel erg veel te vaak. En bij iedere lach moest ze even mijn arm aanraken. Als een wervelwind raasde ze over me heen. Ze bleek zich zo verheugd te hebben op mijn bezoek dat ze enkele mappen vol vakantiefoto’s had klaargelegd… Als een ware reisleidster kwetterde ze me langs de bezienswaardigheden uit haar leven.

Binnen fracties van een seconde wist ik dat ik in een rollercoaster zat die ik zo goed mogelijk moest zien door te komen. Ik deed onmiddellijk wat ik moest doen: mijn aura beschermen. Ik markeerde mijn ruimte, mijn territorium en vond rust tijdens de ontmoeting. Achteraf nog een geluk dat ik wist hoe ik dat moest doen. Vroeger zou ik me na zo’n ontmoeting uitgeput in een stoel hebben laten vallen, met tuitende oren en rondtollende ogen, tot niets meer in staat.

Enkele weken geleden gaf ik mijn workshop ‘Bewust Leven’. We gingen aan de slag met onze aura. De deelnemers waren stuk voor stuk verrast dat ze elkaars aura letterlijk konden voelen. En zo herinner ik me ook mijn eigen eerste ervaring met het voelen van aura’s. Het sloeg in als een bom bij mij. Wow, dacht ik, aura’s bestaan echt, het is geen flauwekul. Ik leerde vervolgens hoe ik mijn aura kon beschermen en de energie van anderen kon kwijtraken. Tijdens de workshop leerde ik dat weer aan anderen.

Ook bleek maar weer eens hoe weinig we stilstaan bij ons aura. En hoe weinig we aan aura-hygiëne doen. Als je weet dat je aura een energieveld is dat je lichaam omringt en doordringt en anderen die ook hebben, weet je dat iedere ontmoeting een uitwisseling is van energie. Realiseer je dus dat je jezelf voortdurend blootstelt aan de energie van anderen en anderen aan jouw energie. Als je rust je lief is, wees dan ook zuinig op je aura.

Saron Petronilia

Reacties graag naar: saron@levenenbewustzijn.nl

Informatie over workshop Bewust Leven: www.levenenbewustzijn.nl

Meer lezen van de hand van Saron? Lees haar colums:
Volg je intuïtie
Bewust rust

Lees een exclusief interview met Rust.nl.

Eigen Wijze Vrouwenboek
‘Het Eigen Wijze Vrouwenboek van Saron Petronilia is een lekker leesbaar en sexy bladerboek voor vrouwen én mannen die de overgang niet lijdzaam willen ondergaan maar bewust willen beleven. Het is bedoeld voor mensen die graag het beste uit het leven halen, ook uit de laatste dertig jaar’.

Het eigen wijze vrouwenboek
Het eigen wijze vrouwenboek
S. Petronilia & Petronilia, Saron

[ad]

Comments are closed.