Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Prikbord: een weg naar innerlijke rust

[ad]

De weg naar innerlijke rust van Liz La Force
Als puber wilde ik op de barricades voor vrede in de wereld. Ik zocht naar wegen om de wereld tot vrede te brengen door strijd, vechten tegen.

Door omstandigheden in mijn persoonlijk leven kwam ik er achter dat ware vrede begint in je zelf. Een zoektocht of misschien kan ik beter zeggen ontdekkingstocht begon. Aanvankelijk bestond mijn ontdekkingstocht uit een lange reis langs vele opgekropte emoties. En bij het verwerken van elke emotie ontstond er meer rust en stilte in mijzelf.

De woorden van Gandhi : “Be the change you want to see in the World” begonnen steeds meer betekenis voor me te krijgen. Ik leerde met veel vallen en opstaan dat mijn buitenwereld een weerspiegeling is van mijn binnenwereld. Dat veel van het strijdlustige wat ik heel mijn leven heb gehad een weerstand is geweest tegen de acceptatie van wat is.

Wanneer ik in staat ben in te zien dat het leven me precies dat brengt wat ik nodig heb, al is dit niet altijd wat ik denk nodig te hebben, vind ik vrede in mijzelf. Dan ben ik in staat om het leven door mij heen te laten stromen en door de ervaringen die dat brengt te ontdekken wie ik werkelijk ben.

Dit is soms absoluut geen gemakkelijk proces, maar zeker wel worthwhile!
Ik ben dankbaar dat ik vanuit de vrede die ik nu ervaar in staat ben anderen te begeleiden bij hun eigen ontdekkingstocht in de hoedanigheid van inspirator, spreker, trainer en coach op het gebied van spiritualiteit in business.

Liz La Force

www.la-force.nl

[ad]

Comments are closed.