Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Win ‘Volledig Vrij’ van Annette Raaijmakers en vind innerlijke rust: UPDATE 10 mei

[ad]

Win ‘Volledig Vrij’ en vind innerlijke rust
Je kent haar van haar columns voor Rust.nl, maar wellicht ook als psychotherapeut, coach, initiatiefneemster van het Core Instituut, en natuurlijk als schrijfster van het boek ‘Volledig Vrij’: Annette Raaijmakers. Inmiddels is het succesvolle boek toe aan de tweede druk. Om dat te vieren geven Annette en Rust.nl een exemplaar van het boek weg en stelden we haar twee korte vragen:

Welke reacties op je succesvolle debuut ‘Volledig Vrij’ zijn je het beste bijgebleven?
Ik heb veel leuke reacties gehad op mijn boek ‘Volledig vrij’.
De dag na de boekpresentatie kreeg ik een e-mail van een vrouw die dezelfde avond aan het boek was begonnen, het in een ruk had uitgelezen en me vertelde dat ze het heel goed geschreven vond. Dat was een leuk begin!

Veel cursisten die hebben deelgenomen aan de Core Management Training reageerden enthousiast op mijn boek. Zij herkenden situaties en oefeningen, waardoor ze het als een mooi naslagwerk beschouwden.

Ik kreeg een leuke e-mail van iemand die bij mij het boek had besteld. Hij schreef:

Beste Annette,

Mijn dochter was hier van de week en zag jouw boek op tafel liggen en begon er terloops in te lezen. Ze wist niet van ophouden en wilde het graag mee hebben. ( Ze was deze zomer een maand in India). Maar ik wilde het niet kwijt. Volgende week is zij jarig en ik wil haar graag een eigen exemplaar cadeau doen. Kun je mij er nog één toezenden?”

Ook kreeg ik een mooie foto van een vrouw die mijn boek zit te lezen in Australië.

'Volledig Vrij' van Annette Raaijmakers wordt zelfs Down Under gelezen

'Volledig Vrij' van Annette Raaijmakers wordt zelfs Down Under gelezen

Er komt binnenkort een verslag van een journaliste in het tijdschrift Woman Plus. Zij vertelt daarin dat ze door het lezen van mijn boek en het volgen van de workshop op een veel betere manier kan omgaan met haar dochter.

De meest dierbare reactie kwam van mijn man, die natuurlijk alle manuscripten uit ten treuren had gelezen. Toen hij het eerste exemplaar in zijn handen hield, zei hij met tranen in zijn ogen: “Dit is echt een mooi boek waar veel mensen iets aan zullen hebben.”

Heb je plannen voor een tweede boek?
Ik ben nog niet aan een tweede boek begonnen, maar heb al wel enkele ideeën over de onderwerpen die aan de orde kunnen komen. Ik zou graag iets schrijven over de verwachtingen die mensen hebben over ‘hoe ze zouden moeten zijn om gelukkig/verlicht te worden.’ De grootste valkuil hierbij is dat men vaak denkt dat je geen oordelen mag hebben en dat je als een soort heilige door het leven moet gaan. De uitgever vindt het een goed idee. Mezelf kennende komt het ervan.
En wie weet worden de columns van rust.nl ooit gebundeld.

Ik zou het leuk vinden om van de lezers van mijn columns te horen over welke onderwerpen zij graag iets zouden willen lezen.

Win het boek ‘Volledig Vrij’
Wil je ‘Volledig Vrij’ winnen? Meld je dan voor 30 mei 2010 aan voor de nieuwsbrief van Rust.nl door een mail te sturen met het subject ‘Ik wil volledig vrij’ naar prijsvraag@rust.nl. Vermeld in het mailtje je naam, woonplaats, leeftijd, geslacht en ‘ja, ik wil de nieuwsbrief van Rust.nl ontvangen’.

Kun je niet wachten en wil je het boek morgen in huis hebben? Bestel het dan hier:

Annette Raaijmakers is psychotherapeut en oprichter van Instituut Core (1992). In 2009 kwam haar boek ‘Volledig vrij’ uit, waarin zij aan de hand van aansprekende praktijksituaties stapsgewijs uitlegt wat je zelf kunt doen om je te ontdoen van belemmerende gedachtes.

Lees Annette’s columns voor Rust.nl:
De moeder van alle misverstanden
Is rust afhankelijk van omstandigheden?
Innerlijke rust vinden? Neem alles precies zoals het is
Rust is als alles goed is zoals het is
Als ‘iets’ gezien is, kan het rusten

Wil je meer weten over Annette Raaijmakers? Lees hier een exclusief interview.

[ad]

Leave a Reply