Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Rust vinden met ‘Nachtmuziek’
Categories: muziek, rust

We hebben een playlist gemaakt voor jou op Spotify met ‘nachtliedjes’. De playlist heet Night Music en biedt je liedjes die fijn zijn om ‘s nachts te horen. Overdag kan ook, als je een laidback gevoel nastreeft. Het is geen new age of meditatie-muziek, maar het zijn popsongs die op een of andere manier, door sfeer, ritme of tekst, een nachtgevoel geven. Met liedjes uit heden en verleden van o.a. Joe Jackson, SOHN, Paul McCartney, Jacqueline Govaert, Henny Vrienten, Ben Watt, J.J. Cale, First Aid Kit en Paul Simon. Ook leuk om nieuwe artiesten te ontdekken en gevestigde namen te ‘herontdekken’. Beluister eens. Als je op ‘volgen’ klikt, heb je altijd de meest actuele versie van de lijst in je Spotify-index.

Les nuits….

Meer rustgevende muziek.

Comments are closed.