Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Rust vinden door ‘not giving a fuck’

De edele kunst van not giving a fuck
Een andere soort ‘rust’-boek. Geschreven door Mark Manson. Volgens sommigen hét boek voor haters zelfhulp. Stoppen met altijd maar positief zijn zeggen ze, maar leer omgaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden, maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je zo’n behoefte aan hebt.

In ‘De edele kunst van not giving a fuck’ geeft Mark Manson je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Dat idee omarmen werkt bevrijdend. Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Lees het boek en vel je oordeel!

Meer boeken over het vinden van rust vind je hier.

Comments are closed.