Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Zelfhulp en coaching

Dromen, durven, doen
Wil je zelf achter het stuur gaan zitten en richting geven aan je leven? Het boek ‘Dromen, durven. doen’ van Ben Tiggelaar helpt je veranderingen in je leven te realiseren. Van de droom (deze geeft richting), via het durven (je eigen moeilijke momenten de baas worden) en tenslotte het doen (leren doorzetten). Een nuttig zelfhulpboek voor velen.

Dit wordt jouw jaar!
De opvolger van ‘Durven, dromen, doen’ van Ben Tiggelaar heet ‘Dit wordt jouw jaar’ en geeft je 12 praktische tips om persoonlijke verandering te realiseren. Zodat je binnen een jaar echt stappen zet die jou verder helpen. En dat geeft rust!

Zelf stress, angst en depressie overwinnen
Dit boek biedt een interessante kijk op het functioneren van onze hersenen en het effect van ons emtionele brein op het gehele lichaam. Een boek dat je helpt om zelf stress, angst en depressie te overwinnen, inclusief praktische tips en invloeden uit zowel de westerse als oosterse geneeswijzen. Terecht een bestseller.

Overwin je eigen valkuilen
Lijk je steeds tegen dezelfde problemen aan te lopen? Ondervind je voortdurend problemen in contact met je partner, je baas of je collega’s? Trap niet in je eigen valkuil is een zelfhulpboek dat zijn oorsprong vindt in de cognitieve kant van de psychologie. Je leert in te zien dat je in je jeugd en je pubertijd valkuilen voor jezelf hebt ontwikkeld, die je wellicht hebt vermeden of niet hebt willen zien. Het boek leert je te achterhalen hoe realistisch deze valkuilen zijn, jezelf ermee te confronteren, je gedrag aan te passen en ze voor altijd achter je te laten.

Piekeren
Houdt piekeren je wakker? Doe je het steeds vaker en langer? Doe er wat aan! ‘Je piekert je suf’ van Hermans helpt je.

Stoppen met piekeren
Fijn werkboek voor wie overmatig piekert, maalt en denkt.

Vind ook de beste boeken over:
> Meditatie
> Mindfulness
> Rust vinden
> Innerlijke rust vinden