Rust.nl
Tips voor wie innerlijke en lichamelijke rust wil vinden
Innerlijke rust

De tien geheimen van succes en innerlijke rust
Een ongecompliceerd boek, met een belangrijke boodschap. Ieder mens volgt in zijn leven zijn weg, waarop hij vele hobbels en kuilen tegenkomt. Bijna iedereen gaat vroeg of laat op zoek naar een manier om de weg van zijn leven te effenen en succes te bereiken. Dr. Wayne Dyer helpt bij deze zoektocht. Met zijn eenvoudige, maar bijzonder heldere inzichten en praktische adviezen biedt hij een helpende hand aan iedereen die op zoek is naar voorspoed en innerlijke rust.

Tien geboden voor innerlijke rust
Zelfbeheersing is niet hetzelfde als innerlijke rust. Waar je bij zelfbeheersing een zware deur dicht doet om de onrust binnen te houden, ervaar je bij innerlijke rust een stabiele kracht die vrij in en uit kan stromen. Dit boek is bedoeld als hulp bij het vinden van die rust. In de tien hoofdstukken – met elk een van de tien ‘geboden’ uit de titel – zet de auteur vraagtekens bij de vanzelfsprekendheden van onze jachtige cultuur. (Citaat uit een recensie van Blblion, Willy Duijndam-Salemink.)

Innerlijke rust met Wallace & Gromit
Samen met Shaun het Schaap helpen Wallace en Gromit je om innerlijke rust te vinden met prachtig en zeer grappig geïllustreerde tips.

Innerlijke rust met emotional freedom techniques (EFT)
Spanning voor een examen, presentatie of gesprek? Stress op je werk? EFT (Emotional Freedom Techniques) helpt je om spanningen en emoties direct te kop in te drukken. Het is een eenvoudige en doeltreffende techniek waarbij je je gedachten vestigt op jouw specifieke klacht terwijl je met je vingers en handen acupunctuurpunten beklopt.

EFT wordt beschouwd als een van de meest effectieve nieuwe methodes om meer innerlijke rust te ervaren. Om onder andere faalangst, fysieke klachten, een negatief zelfbeeld, belemmerende emoties of stressvolle gedachten aan te pakken. Door de eenvoudige instructies in dit boek kan iedereen met EFT aan de slag en direct de positieve werking ervan ervaren.

Eerste hulp bij stress & burn-out
Stress heeft een functie. Het kan je helpen om je te ontwikkelen. Maar het is ook een alarm-signaal van je lichaam dat je goed in de gaten moet houden. Een boek dat je helpt bij het juist inschatten van stress, en het voorkomen van een burn-out is Eerste hulp bij stress & burn-out van Elke van Hoof.

[ad]